::welcome lovElikEu::

::tQ cuz sudi jejalan kat acik nye blog ye::
::welcome::

Followers

::encik::

Wednesday, November 10, 2010

GiveAway


salam sume......
to uollz....
pagi nie nadz nak join GA....
yg dianjurkan ole...
opcorse la kan ole penganjor...
hihiih....
penganjor nye...
taraaaaa
GA nie adalah yg ke-2 yg telah dbuat ole CELOTEH MJ...
hihihi...
yg per-1 acik nadz xmasok...
tpi kali nak masok yer...
hihihi...
bole ker acik nadz nie menang...
bole nyer(huh kompiden nyer)
GA nie da ter ma n syarat nye taw....
nk taw ker??
bace kat bawah nie....

Syarat-syaratnya ialah :-

a) Warganegara Malaysia dan semestinya mempunyai alamat di Malaysia.
b) Menjadi follower blog CELOTEH MJ (tetapi kalau rasa tak mau follow pun tak pe terpulang..hehe)
c) Sila copy paste pic di atas dan diletakkan di sidebar korang beserta link ke entry ini.
d) Buat 1 entry ringkas berkenaan GA nie dan tinggalkan link penyertaan anda di ruangan kotak komen entry ini. (cth : Jom ramai2 kita meriahkan GA dari Celoteh MJ)
e) 3 pemenang akan dipilih secara rawak, jika penyertaan yg diterima menggalakkan, maka hadiah akan ditambah.. ( Hadiahnya akan di upload kemudian)
f) GiveAway bermula dari 1 Nov 2010 sehingga 26 Nov 2010 (08:30 pm)
g) Kalau korang nak tag ok je.. :)dan pastikan rakan anda tahu ye..
h) Itu saja..hehe


haaa korang da taw kan terma n syarat nye...
so tanak ker mencoba naseb..???
mne taw nasib korang lagi baek dari acik nadz kan???
tpi acik nadz yg nak menang...
cner???
hihihih

k papai sume....
bye..
see u...
sayam uollsz...

5 doakan acik sihat:

Myra Jay said...

Gud luck dear...
Thanks ya join my GA...

Myra Jay said...

Acik, nnti tinggalkan link entry nie kt ruang komen GA akak ye.. Bkn pe, nnti akak tak dpt masukkan penyertaan acik..

Siti Nadzirah Bt. Che Ab Kadir said...

hihihih da masokkan....

Myra Jay said...

Acik Nadz yg comel, adik salah link, akak try masuk link yg adik bg tp tak leh..

Nie akak dah tgk & dah betulkan, so link sbenarnya ialah
http://ramcpumonitor.blogspot.com/2010/11/giveaway.html

Siti Nadzirah Bt. Che Ab Kadir said...

oppps sory yer akak myra jay...hehehe...lupe la...salah wat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...