::welcome lovElikEu::

::tQ cuz sudi jejalan kat acik nye blog ye::
::welcome::

Followers

::encik::

Wednesday, October 27, 2010

cOntEst miMik mUka mEnarik~~



salam....xjawab dosa...hihihi....waaa nmapk nye lam minggu nie nadz manyak masuk itu nye contest wooo....xkira r contest aper pom....asalkan nme nye contest....haaa...kali nie nadz masuk contest MIMIK MUKA MENARIK....
contest nie dianjurkan ole...
seperti biase...
loading time....
80%
90%
100%...
taraaaa
haaaa....
macam bez jer kan...
lau la korang coba nak join mende yg dinamakn
contest mimik muka menarik nie....
silala ke laman sesawang cik ekin kite ni ye...
1st masuk die nye blog...
waaaa
sume feel da...hehhe...
terpegun...
terrrpegun...
cz cik ekin nie macam model r...
posing sana..
posing sini..
hihihi
jgn marah ye cik ekin...
kat bawah nie tertera syarat2 yg perlu diekot yer...
nadz salin je pe yg cik ekin buat...


so, syarat2 penyertaan:

1. blogger yang berwarganegara malaysia sahaja. either laki or perempuan. dua2 leh join contest ni.

2. mesti menjadi follower kat blog cik cikin tau! senang korang nak tau sape pemenang kan? takut2 juga if due date ditukarkan k. ^^

3. dah tengok tajuk contest ni pun, sure tau nak letak pic ape kan? tak kisah la gaya ape sekalipun. but, mimik muka yang paling menarik, akan menjadi pemenang!

4. buat la entry pasal contest nie. cite la pasal picture korang.

5. picture mesti la gambar korang sendiri. bukan gambar mana2 artis lak! tak kisah la if gambar sorang2 or ramai2. if nak edit ke, or nak combine banyak2 pictures pun boleh. ikut la creativiti masing2. ^^v

6. tak kisah pakai ape2, asalkan tidak keterlaluan k. kena jaga adab n tatasusila juga rite? ^^

7. lepas dah buat entry pasal contest ni, jangan lupa pula post kan link entry korang kat comment bawah ni.

8. ouh yer, jangan lupa letakkan banner kat atas tu, pada sidebar blog korang k. n make sure link kan ke entry contest ni k!

9. tarik tutup adalah pada : 25 DISEMBER 2010

10. hadiah misteri menanti anda! jangan risau, hadiah memang menarik! dan hadiah akan di pos selepas nama pemenang di umumkan!

11. tag contest ini kepada 3 sahabat anda! if lagi ramai, lagi better rite?

haaa kat bawah nie nadz pertaruhkan pict nadz time pegi
Serai D'Lanjut...
time tue a.ipar nadz da event tok
die nye skul...
event tok dak2 5thn yg stdy
kat skul die...
so nadz n da family pom pegi
la kat ctu...
n sempat la snap pict camtu...
korang ase menarik x pose dri nadz????
so if u oll think
it's interesting....soo???
haaaaa




kat cnie nadz tag frend nadz yer




2 doakan acik sihat:

Nurul Ashikin said...

ooooo~ perli cikin erk! hik3. contest anda di terima! thanks 4 joining!

mRa said...

goodluck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...